Telcomm ju uron festen e Kurban Bajramit, Telcomm Kurban Bayraminizi kutlar, Telcomm vam cestita Kurban Bajram. Telcomm Fiber Internet - Mobil +383 44 217 401, +383 45 664 111 - Fix-Fax +383 29 226 531, +383 29 226 531

FIBER INTERNET & IPTV

Telcommunications operon me teknologjinë më të fundit dhe me rrjetin më cilësor në treg duke përdorur teknologjinë FIBER dhe gjithashtu ofron shërbime të televizionit digjital IPTV duke përdorur SMARTBOX ANDROID.

OFERTA SEZONALE

Telcomm vjen me pakot duo (TV + Internet) për zotni dhe marakli me internetin më të shpejtë në Kosovë.

Pako Duo Zotni 8.30 €

  Me pakon duo për zotni nga 180€ në 100€ (8.3€ në muaj) përfitoni: 1 android smartbox resiver H...
Më shumë

Pako Duo Marakli 12.40 €

  Me pakon duo për marakli nga 240€ në 149€ (12.4€ në muaj) përfitoni: 2 android smartbox resive...
Më shumë

Rahato Dostin

  RAHATO DOSTIN ME TELCOMM DHE PËRFITO 2 MUAJ GRATIS PËR SECILËN KYÇJE TË DOSTIT PËR NDER TË 11 ...
Më shumë

PAKO DUO

Përmes “TELCOMM SMARTBOX ANDORID” TV-ja juaj shëndrrohet në televizion të avancuar dhe përfitoni internet në TV, mundësi që ti inqizoni kanalet e TV-së, shfrytëzoni aplikacionet si Facebook, YouTube, Skype, shkarkoni lojëra, filma, këngë, hapni fotografi dhe filma nëpërmjet usb-së dhe shumë gjëra tjera.

Pako Duo 20 15.00 €

 • 20mb/s Fiber Internet
 • 150+ Kanale
Më shumë

Pako Duo 50 20.00 €

 • 50mb/s Fiber Internet
 • 100+ Kanale
Më shumë

Pako Duo 100 35.00 €

 • 100mb/s Fiber Internet
 • 100+ Kanale
Më shumë

PAKO INTERNET

Pasi që shumëçka varet nga shpejtësia dhe kapaciteti i rrjetit të internetit të një biznesi, ju duhet të kërkoni më të mirën. Qoftë rritje e një baze të dhënash apo një riparim kapital i infrastrukturës, kualiteti i kabllos që përdoret do të përcaktoj sasinë e të dhënave që do të transmetohen shpejt dhe sigurt. Telcommunications ka nderin që t’ju ofroj prodhuesit më të njohur të kabllove me fije të bakrit dhe fije optike.

Internet Pako 1 10.00 €

  A jeni shfrytëzues të rëndomt i kompjuterit? Kyçeni në Internet rrallë dhe ate kohë pas kohe? INTE...
Më shumë

Internet Pako 2 13.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET ...
Më shumë

Internet Pako 3 20.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET ...
Më shumë

Internet Pako 4 30.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET ...
Më shumë